Skip to main content

Over dit initiatief

Veilig opgroeien in een liefdevol gezin is niet voor alle kinderen in Nederland vanzelfsprekend. Maar liefst 23.000 kinderen in Nederland kunnen niet thuis wonen. Ondanks alle geweldige pleeggezinnen, gezinshuizen en zorggezinnen die zich op dit moment met alle liefde inzetten voor kwetsbare kinderen, zijn er nog steeds veel kinderen voor wie nog geen geschikt gezin is gevonden. Ook in Noord-Limburg!

En wie gunt een kind niet een écht thuis? Daarom hebben in de regio Noord-Limburg de gemeenten en de jeugdzorgorganisaties met Thuis door jou de handen ineengeslagen om alle kinderen zo thuis mogelijk op te kunnen laten groeien. Om een kind ook echt de plek te bieden waar hij kan groeien en bloeien. Daar maken we ons hard voor. Om echt goede matches te kunnen maken, hebben we wel meer mensen nodig die hun huis en hart openstellen voor een kind van een ander.

Heb jij die ruimte in jouw huis en hart? Bekijk dan de mogelijkheden - er zijn er veel.

Oosterpoort

Oosterpoort is er voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen die vastlopen of dreigen vast te lopen en voor het gezin waarin zij opgroeien. Een allround aanbieder voor jeugd- en opvoedhulp met een compleet en specialistisch aanbod als het gaat om begeleiding en behandeling van kinderen, het gezin en hun systeem.

Pactum

Pactum is er voor kinderen, jongeren en gezinnen die hulp nodig hebben bij het opvoeden en opgroeien. Waar mogelijk biedt Pactum lichte ambulante hulp, waar nodig zet Pactum intensieve specialistische hulp in. Pactum gaat daarbij altijd uit van eigen krachten en talenten van het gezin, zodat zij later weer samen verder kunnen.

Onze partners

Thuis door jou is een initiatief van de gemeenten in Noord-Limburg in samenwerking met Pactum en Oosterpoort.

Organisaties

Wil je ook helpen en meer informatie ontvangen?
Vraag een informatiepakket aan of neem contact met ons op!